Свято-Михайлівський кафедральний собор у Житомирі здійснює служби в онлайн-режимі

  Про це повідомляють громадян на сторінці Свято-Михайлівського кафедрального собору у Фейсбук-спільноті.

 

  «Молитва у храмі проводиться безперервно, а тому кожен вірянин матиме змогу замовити молитву за здоров'я своїх рідних і близьких, замовити панахиду за спокій душ померлих або замовити іншу молитву з 8:00 до 18:00, лише у телефонному режимі за номером +38 098 090 25 49.

  Разом з тим, ми закликаємо кожного віруючого християнина не полишати молитви, а щоденно вранці і ввечері протягом дня і о 21:00 у своїх домівках звершувати загальну молитву "Молитва під час пошесті".

  Текст молитви:

  Молитва під час пошесті згубної (епідемії)

  "Господи, Боже наш, багатий милосердям і милістю, що Своїм мудрим Провидінням керуєш нашим життям, вислухай нашу молитву, прийми покаяння за гріхи наші, припини пошесть згубну, яка спіткала нас, як Ти і раніше припиняв згубні пошесті серед людей.

  Милосердний Спасителю, захисти здоров’я тих, хто на Тебе уповає. Лікарю душ і тіл наших, дай одужання тим, що хворіють, і підведи їх з ложа недуги та страждань. Благослови, Господи, укріпи і захисти Своєю благодаттю усіх тих, хто з благодійністю і жертовністю піклується про хворих вдома чи в лікарнях. Визволи людей в нашому місті (селі, монастирі), в нашій країні і по всьому світу від пошесті згубної, від хвороб і страждань та навчи нас цінувати життя і здоров’я як Твої дари. Дай нам, Боже, Твій мир і наповни наші серця непохитною вірою в Твій захист, надією на Твою підтримку і любов’ю до Тебе і наших ближніх.

  Твоє бо є щоб милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині і повсякчас і навіки віків. Амінь".

  Також звертаємо вашу увагу на ОНЛАЙН трансляції, які будуть звершуватися щонеділі о 9 ранку - (https://www.youtube.com/watch?v=MRhYgVEVva8)

  Обов'язково приєднуватися до спільної молитви.

  Інформація щодо можливості СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ у соборі буде оновлюватися, тому слідкуйте за новинами на нашій сторінці. Будьте милосердними та бережіть себе і своїх близьких і залишайтеся дома», — зазначається в повідомленні.

Прес-служба Свято-Михайлівського кафедрального собору м.Житомира

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 23/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework