×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Податківці Житомирщини сприяють оформленню трудових відносин та легалізації доходів

У рамках операції «Урожай – 2014» працівники органів Міндоходів Житомирщини контролюють дотримання законодавства суб’єктами господарювання у сфері сільськогосподарського виробництва.

За повідомленням Головного управління Міндоходів у Житомирській області, у результаті перевірок 1002 найманим працівникам підвищено розмір заробітної плати. Це дозволило легалізувати доходи у вигляді заробітної плати в сумі 566 тис. грн. та вже забезпечило додаткові надходження до бюджету податку на доходи з фізичних осіб на суму 74,2 тис. грн., а також єдиного соціального внеску – 240,6 тис. грн.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, у результаті заходів, спрямованих на виявлення «нелегалів»-заробітчан, легалізації доходів громадян та підвищення рівня заробітної плати, роботодавці добровільно оформили трудові відносини з 623 найманими працівниками. Таким чином, легалізовано доходи у вигляді заробітної плати в сумі 1,1 млн. грн., що вже забезпечило додаткові надходження до бюджету податку на доходи з фізичних осіб на суму 125,4 тис. грн. та єдиного соціального внеску – 433,2 тис. грн.

Крім того, в поточному році податківці області перевірили 49 суб’єктів господарювання юридичних та 30 фізичних осіб-підприємців. У 45 суб’єктів виявлені порушення чинного податкового законодавства, внаслідок чого донараховано 3,8 млн. грн. податків та зборів. У ході контрольно-перевірочної роботи виявлено та залучено до трудових відносин 41 працівника.

n2110141130

 

Прочитано 743 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework