×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З нагоди професійного свята у Житомирі нагородили 60 кращих підприємців області. Фото

Шістдесят підприємств різних галузей були відзначені обласною владою в 15 номінаціях. Кожен район чи місто Житомирщини представили своїх провідних підприємців у тій чи іншій сфері. «У непростий для країни час обласна влада не могла не відзначити людей, які розпочали власну справу, постачають на ринок товари, надають якісні послуги, створюють нові робочі місця та наповнюють бюджет області та держави.

Саме завдяки успішному функціонуванню малого і середнього бізнесу створюється конкурентне середовище, залучаються іноземні інвестиції, впроваджуються інноваційні ідеї, реалізуються цікаві проекти, розвивається економіка», – зазначив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.
Повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
Очільник області подякував підприємцям за допомогу у забезпеченні військовослужбовців, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції, в облаштуванні переселенців зі сходу країни.
Подяка облдержадміністрації та обласної ради висловлюється суб’єктам підприємництва Юрію Вальчуку та Ларисі Малинець, які надають активну допомогу у матеріально-технічному забезпеченні військовослужбовців, Збройних Сил України та з нагоди Дня підприємця.
Голова облдержадміністрації за інформаційну підтримку центрів надання адміністративних послуг Житомирської області відзначив подякою товариство з обмеженою відповідальністю Редакцію газети «Все про бухгалтерський облік» (м. Київ).
Випускаючий редактор газети «Все про бухгалтерський облік» Олександр Башинський в свою чергу вручив почесну грамоту голові облдержадміністрації Сергію Машковському за допомогу облдержадміністрації у розробці та встановленні інформаційних стендів для встановлення у центрах надання адміністративних послуг та директору департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Зінаїді Янченко.

n090914455 1

n090914455 2

Прочитано 1436 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework