Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС

Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховський ГЕС

 Сьогодні Житомирська обласна військова адміністрація разом з ГО "Служба порятунку України 911" відправили на Херсонщину 8 бусів з найнеобхіднішім снаряддям: генераторами, паливом, медикаментами, гумовими човнами, рятувальними жилетами, спальними мішками, продуктами харчування, свічками та одягом.

  Разом з вантажем на допомогу людям, які через підрив росіянами греблі рятуються від підтоплення прямують 10 медиків та 20 волонтерів, які будуть допомагати з евакуацією.

 Заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський зараз разом з представниками будівельних компаній нашої області безпосередньо перебуває в Херсонській області та координує збір інформації про нагальні потреби та надання допомоги від Житомирщини.

  Гуманітарний штаб Житомирської обласної військової адміністрації вже зібрав декілька тонн продуктів та продуктових наборів. Своєю чергою рятувальники Житомирщини також готові прийти на допомогу з організації евакуації. А також мають можливість надати постраждалим засоби знезараження води.

  Також слід зазначити, що на Житомирщині підготовлено 4 тисячі місць, де можуть розмістити евакуйованих з постраждалих районів. На базі Житомирської обласної військової адміністрації продовжує працювати Кол-центр з питань тимчасово евакуйованих осіб, що постраждали через російську агресію та потребують евакуації.

  Контактний телефон Кол-центру: +380 (67) 399-62-72 та +380 (67) 499-29-16.

Новини Житомира

 

Прочитано 530 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework