Топ цікавих та незвичних ідей подарунків на день народження для друзів

Топ цікавих та незвичних ідей подарунків на день народження для друзів

  У житті кожного з нас є друг або подруга, з якими ми поділяємо багато подій, в тому числі і разом святкуємо різні свята.

  І якщо у вашій найкращої подруги або друга скоро день народження, то ви напевно захочете їх здивувати, вручивши не тільки функціональний, але і актуальний подарунок на день народження. Спеціально для вас ми зібрали кілька ідей, які точно стануть відмінним презентом в цьому році.

  Подарунковий сертифікат на презент враження 

  Для тих, хто любить дарувати запам'ятовуються знаки уваги, сертифікат від Bodo - це просто ідеальний варіант! Кількість вражень дійсно величезна і вам точно буде, з чого вибирати. Так, ви можете придбати сертифікат на стрибок з парашутом, катання на баггі, вечеря в грузинському ресторані, урок верхової їзди, турецький масаж, вейксерфінг, похід в музей фотоіллюзій, автомобільний квест, пошиття авторської вишиванки, фотосесію і так далі. При виборі враження, враховуйте пору року, коли саме у вашого друга чи подруги день народження і, звичайно ж, їх захоплення.

  Худі або світшоти з оригінальним принтом

  Якщо ви шукайте практичні подарунки на день народження, які напевно стануть в нагоді вашій подрузі, то радимо вам звернути свою увагу саме на цей варіант. Такі кофти залишаються в тренді в цьому році, а це означає, що вона із задоволенням буде їх носити, і виглядати при цьому стильно і модно. Радимо вам вибрати одяг з таким принтом, який точно сподобається вашій подрузі: улюблений персонаж коміксу або мультфільму, кумедна напис, мем, милий малюнок і так далі.

  Цікаві гаджети та новинки зі світу електроніки

  Безсумнівно, даний варіант подарунка є актуальним і буде зберігати цю актуальність ще тривалий період часу. Особливість такого рішення полягає в тому, що у вас є величезна кількість варіантів техніки і різних гаджетів в різних цінових категоріях, що дозволяє підібрати відповідний подарунок у співвідношення бюджет / важливість події.

  Оригінальні товари для дому та інтер'єру

  Погодьтеся, що набагато приємніше знаходитися в будинку, в якому підібраний інтер'єр, завдяки чому створюється певний рівень комфорту і затишку. Саме з цим ви і можете допомогти, подарувавши кілька прикольних речей, які створять особливу атмосферу, і допоможуть власникові будинку або квартири відчувати на порядок краще.

  Оригінальна валіза

  Навіть якщо можливості відправитися в довгоочікувану подорож поки немає, ви все одно можете подарувати те, що буде навіювати їй думки про майбутній відпочинок. Так що валіза - це не тільки практичний, але і дуже надихаючий подарунок, який точно здатний підняти їй настрій і змусити почати будувати плани на майбутнє майбутнє. Причому ви можете зупинити свій вибір як на великому виробі, так і на маленькому валізці для ручної поклажі, тут вже вирішувати саме вам.

  Вибирайте той варіант, який найбільше підходить під характер і захоплення ваших друзів і можете бути впевнені, вони точно оцінить ваші старання!

Новини Житомира

 

Прочитано 2266 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework