Відомий файлообмінник Ex.ua повідомив про відновлення роботи на новому домені

"Повідомляємо, що сервіс ЕХ-файли перезапущений на домені FEX.NET (File EXchange Network). Він реалізований на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність у використанні", - йдеться у повідомленні. 

Про це повідомляється на сторінці ресурсу, передає ukrinform.ua.

На сайті зазначається, що рішення порталу про зупинення діяльності викликало бурхливу реакцію в користувачів: "На портал надійшла велика кількість запитів, де тепер можна зберігати файли. За час існування сервіс ЕХ-файли став персональним накопичувальним диском для багатьох громадян України".

На новому сервісі передбачено такі можливості для користувачів: анонімний обмін файлами будь-якого розміру та формату, автоматичне конвертування файлів для перегляду та програвання, система оповіщення користувача про час використання зберігання файлів, пошта @fex.net

Строк зберігання об'єкту з файлами становитиме 7 днів з моменту створення ключа. Також усі власники поштових скриньок EX.UA отримають додаткове розширення на домені FEX.NET з тим же логіном та паролем.

Також зазначається, що послуги будуть платними: для перших 100 000 українських користувачів очікувана ціна зберігання інформації становитиме 1$ за 1ТБ на місяць.

Прочитано 2163 раз

Последнее изменение Понедельник, 02/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework