Житомирянам на замітку: як прикрасити дім на Новий Рік 2017?

Напередодні наступаючого свята варто подумати про те, як прикрасити будинок на Новий рік і про новорічний дизайн. Як оригінально прикрасити квартиру до свята, чим прикрасити будинок, які аксесуари і предмети декору потрібно купити, а які можна зробити своїми руками?


Давайте проаналізуємо наявні способи і пошукаємо нові ідеї святкового декору 2017. Нехай дизайн кімнати буде яскравим, урочистим і різноманітним, щоб як можна повніше передати чарівність свята та створити атмосферу очікування дива у Новорічну ніч.

Новорічні прикраси будинку слід заздалегідь продумати: підібрати та підготувати матеріали для декору, спроектувати планування, подумати про те, яке місце буде займати в інтер’єрі кожен декоративний елемент. Досягти гармонії у новорічному дизайні нескладно, хоча і буде потрібна деяка підготовка.

Як прикрасити квартиру до Нового 2017 року? Крім магазинних прикрас, ми радимо зробити і використовувати в оздобленні кімнат вироби своїми руками з підручних матеріалів. Створюючи стильні і яскраві новорічні прикраси самостійно, вклавши в них частинку своєї душі, ми напевно створимо святковий настрій собі та близьким і дивну казкову обстановку для гостей.

Матеріали для декору

Новорічний декор для оформлення квартири варто почати з підбору матеріалів, які підійдуть для створення урочистої атмосфери. Якщо говорити про прикрашання ялинки, можна використовувати як стандартні прикраси – ялинкові кулі різних розмірів, новорічні іграшки, дощик, серпантин, які ми купуємо в магазинах і на новорічних ярмарках.

Але чому б не використовувати інші матеріали, які нітрохи не гірше підкреслять красу новорічного інтер’єру?

Отже, для декору інтер’єру до Нового року можна задіяти:

• тканини. Оскільки текстильні матеріали часто деформуються, продумайте тверду основу або використовуйте шматочки фетру: з тканин можна шити гірлянди, ялинкові іграшки, якщо є синтепон або вата – можна виготовити своїми руками м’які об’ємні іграшки;

• пластик. Безкоштовне джерело пластику – пластикові пляшки і кришечки від них. Практичне застосування пластика – виготовлення елементів для гірлянд, оригінальних підсвічників, невеликих ялинкових прикрас. Також з пластику можна виготовити святковий світильник (із стаканчиків) і навіть мініатюрну ялинку для оформлення святкового столу;

• шишки, жолуді, каштани. Природні матеріали – досить поширений варіант для виготовлення виробів, використовуються вони і при створенні аксесуарів для декору новорічного інтер’єру. Їх можна покрити шаром клею і обсипати штучним снігом або блискітками, а можна пофарбувати в будь-який колір – білий, сріблястий, яскраві тони. Так, шишки часто вішають на ялинку або використовують, як елемент новорічної композиції для прикраси святкового столу;

• прикраси. Так-так, і намиста, і сережки, і брошки – всі ці прикраси можна використовувати в декорі і оформити ними новорічну ялинку, і композицію з ялинових гілок в кімнаті. Невеликими аксесуарами можна прикрасити маленьку штучну ялинку, а окремі намистини використовувати для декору свічників, як елемент при декупажі свічок, оформленні віночка на двері;

• цукерки, фрукти, фігурне печиво. Їстівні сюрпризи можна розвісити по кімнаті або використовувати при сервіровці столу.

В декорі квартири можна задіяти будь-які матеріали. Використовуючи нитки і клей, можна створювати об’ємні сніжинки і зірочки для підвішування їх до стелі. Зі старих глянцевих журналів, картону і кольорового паперу вийдуть красиві малюнки та фігурки для декорування вікон і прикраси стін.

Проявіть фантазію і сміливо реалізовуйте найсміливіші ідеї, а фото новорічного декору 2017 року нехай послужать для вас джерелом натхнення і місцем пошуку ідей.

Порада як прикрасити будинок на Новий рік: розташовуйте аксесуари і інші елементи новорічного декору рівномірно, не перевантажуючи інтер’єр великою кількістю декору.

Важливу роль грає також колір і форма святкових прикрас: все повинно бути в міру. Аксесуари краще розосередити по кімнаті, підтримуючи в дизайні єдність стилю і кольору. Намагайтеся не вибирати великі і помітні елементи – як за формою, так і за кольором.

Сплануйте заздалегідь, як і в якому місці кімнати ви створите урочисту атмосферу. Важливо, щоб не тільки стіни, але і меблі, стеля були прикрашені святково: не забудьте про декор дверей, вікон і підвіконь, камінних зон, виступів та ніш.

Бажано, щоб прикрашення квартири на Новий Рік 2017 було виконано в одному стилі і гармонійної палітрі кольорів. Намагайтеся не використовувати занадто багато суперечливих відтінків: найбільш вдалими в новорічному дизайні вважаються білий, зелений, сріблястий, золотистий і червоний кольори.

Інтер’єр — по-домашньому теплий і затишний, яскраві прикраси і новорічні аксесуари переливаються у відблисках свічок і електричних гірлянд… Впевнені: Новий 2017 рік з таким декором всім запам’ятається надовго!

Прочитано 2805 раз

Последнее изменение Пятница, 25/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework