Halloweenmust-have: 7 обов'язкових атрибутів яскравого свята

  Хеллоуін, ніч з 31 жовтня на 1 листопада, —чудованагодазібратися з друзями та весело погуляти на тематичній костюмованій вечірці. А щоб вона запам'яталася надовго, OLX представляє список основних атрибутів, що стануть у нагоді для свята.

КОСТЮМ

  Хеллоуін— свято перевтілення. На OLX представлені як дитячі, так і дорослі костюми на будь-яку тематику. Найактуальніші —образи різної «нечисті»: відьом, вампірів, скелетів, зомбі, мумій тощо. Діапазон цін дозволяє знайти рішення на будь-який гаманець. Так, є гарні бюджетні варіанти на зразок цієї сукні відьми за 150 грн:

  А є й дорожчі пропозиції. За 3 000 грн пропонують придбати костюм графині в готичному стилі, зроблений з натуральної шкіри та замші.

  Для хлопчиків на OLX в наявності безліч варіантів костюмів з принтом-скелетом або вбраннявампірів за 100–200 грн. Для дівчаток вибір суконь відьмочок або чортенятна суму від 100 до 300 грн ще ширший.

ГРИМ

  Щоб образ вийшов ефектним і правдоподібним, лише костюма недостатньо — потрібен ще й якісний make-up, який завершить перевтілення. Можна обмежитися звичайним макіяжем, який«розтікся», або скористатися професійним гримом —добре, щокоштує він сьогодні недорого. «Косметика», яка допоможе створити на обличчі будь-який ефект, на OLX продається всього за 160 грн. Послуги професійного візажиста коливаються від 100–150 грн за грим на обличчі до 2 000 грн за боді-арт на все тіло.

МАСКИ

  Для тих, хто не хоче занадто морочитись із костюмом, але рішуче налаштований відчути себе повноцінною частиною свята, ідеальним рішенням стануть маски. За 60–90 грн на OLX є можливість вибрати елегантну мереживну напівмаску.

  Вартість латексних масок на все обличчя стартує від 110 грн. Особливо актуальною в світлі недавньої екранізації «Воно» буде маска клоуна, схожого на Пеннівайза з фільму.

АКСЕСУАРИ

  Навіть якщо на вечірці крім вас буде ще пара «Франкенштейнів», тематичні аксесуари допоможуть вам створити унікальний образ. На OLX є лінзи для косплею, спеціальні атрибути, «вампірські» зуби.

  Наприклад, з такою рукою у кишені увагу оточуючих забезпечено. Її вартість усього 199 грн, а ризиків при покупці зовсім немає — адже автор оголошення пропонує скористатися сервісом «OLX Доставка».

  З  а ціною до 100 грн також можна придбати яскравіприкраси: скуйовджені чорні кучері-перуку, відьомськийковпак або ріжки.

ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕЧІРКИ

  Домашня вечірка на Хеллоуін не обійдеться без тематичного декору, який допоможе на одну ніч перетворити квартиру або будинок у справжній «склеп». Хороша новина в тому, що великого бюджету оздоблення приміщення не потребуватиме: свято передбачає легку напівтемряву, в якій будь-яка деталь допоможе створити потрібну атмосферу. Для кутів відмінно підійде драпірування штучною павутиною за 50 грн.

  Доповненням до декору стануть плюшеві привиди — нестрашні, але страшенно милі, вони точно викличуть посмішку гостей. Вартість такого Каспера—лише 35 грн.

  Зробити акцент на хеллоуін-дизайні допоможе яскрава гірлянда в тематичних кольорах: помаранчеві йчорні павуки, гарбузи, кажани — відмінні декорації можна придбати за ціною від 35 грн/шт.

  Не забудьте і про частування! Щоб не витрачати час на підготовку хитромудрих страв, довірте справу професіоналам — на OLX пропонують симпатичні пряники та печиво з хеллоуінським настроєм.

  Гарбуз — обов'язковий атрибут Дня всіх святих — пропонують за ціною від 8 грн/кг за великі плоди і 10–25 грн за карликові гарбузятка.

Новини Житомира

Прочитано 4104 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework