ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі підприємці зможуть придбати касові апарати на спеціальних умовах

З 1 січня 2016 року держава зобов’язала обладнати торгові точки підприємців на другій групі оподаткування, які перевищили обіг в 1 млн грн.

n 2511156855ПриватБанк і «SystemGroup Україна» реалізували партнерський проект, що дозволяє підприємцям придбати касовий апарат за вигідною ціною, а також отримати приємний бонус від банку – 3 місяці безкоштовного обслуговування поточного рахунку.

Як зазначили в банку, посилення контролю за обігом готівки є одним з етапів необхідних реформ на шляху України до безвізового режиму з ЄС. З 1 січня 2016 року держава зобов’язала обладнати торгові точки підприємців на другій групі оподаткування, які перевищили обіг в 1 млн грн.

«Щоб допомогти нашим клієнтам, ми провели переговори з найбільшими імпортерами реєстраторів розрахункових операцій і змогли домовитися про надання обладнання для клієнтів ПриватБанку на вигідних умовах, – говорить Олександр Ніколенко, керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку. – По-перше, це дозволить заощадити кожному підприємцю або юридичній особі 1 500–2 000 грн на установці однієї каси, а по-друге – оплатити обладнання можна буде «Гарантованим платежем» з відстроченням до 30 днів, що допоможе плавно «розтягнути» витрати».

Також ПриватБанк надасть усім клієнтам, які встановлять апарати в рамках цього проекту, 3 місяці безкоштовного обслуговування поточного рахунку або 1 місяць без абонплати за еквайринг.

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року Закон України зобов’язує встановити касові апарати всіх суб’єктів господарювання на другій групі оподаткування, які використовують готівку в розрахунках з клієнтами і за підсумками 2015 року перевищили обіг в 1 млн грн. З 01.07.2015 року вже перейшли на роботу через касу юридичні особи та суб’єкти господарювання третьої групи оподаткування, які перевищили обіг в 1 млн грн з початку 2015 року. Підприємців, які реалізують продукцію на ринках або з пересувних точках, поки звільнено від обов’язкової установки реєстраторів розрахункових операцій.

Дізнатися більше або замовити касовий апарат можна на сайтіpb.ua/datecs.

Прочитано 4695 раз

Последнее изменение Среда, 25/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework