ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бюджет одного епізоду серіалу "Слуга народу" майже 90 тисяч доларів

15 маловідомих фактів про комедійний політичний серіал "Слуга народу".

n 181115673916 листопада, глядачі "1+1" побачили перший епізод серіалу виробництва "Кварталу-95" "Слуга народу".

Ми щасливі, що Україна вподобала політичну фантазію про те, яким би міг бути Президент України у майбутньому. І сподіваємося, що біля екранів усі почуваються такими ж щасливими, як і знімальна група на майданчику.

дізнатися цікаві факти про "Слугу народу".

1.Робота над серіалом розпочалася весною 2015-го, а закінчилася восени.

2."Слугу народу" знімали в Києві у найрізноманітніших місцях, починаючи з подвір'їв дев'ятиповерхівок, торгівельних центрів і закінчуючи ВДНГ та колишньою резиденцією Януковича - Межигір'ям. Часом локацію змінювали по три-чотири рази на день.

3.Нецензурний крик душі Василя Голобородька, який зняв на відео учень 10-Б, вийшов у ефір "запіканим", однак незадовго до прем'єри потрапив у мережу в оригіналі.

n 1811156739 1

4.На роль прем'єр-міністра розглядали понад двадцять акторів.

5.Інавгурацію президента фільмували у столичному "Будинку вчителя" за участю трьохсот акторів масових сцен. І так сталося, що під час цієї зйомки один із них знепритомнів. Точно так само, як це трапилося з солдатом почесної варти на реальній інавгурації Порошенка.

6. Серіал "Слуга народу" охоплює 100 днів правління Президента.

n 1811156739 2

7. Під час зйомок сцени в реальній стоматологічній клініці на Лук'янівці знімальній групі влаштували бунт. Просто перед входом почали протестувати справжні пацієнти. Мовляв, вони записалися на прийом, а їх не пускають. Ситуацію владнав Володимир Зеленський. Аби залагодити конфлікт, він почав фотографуватися з людьми і роздавати їм автографи (комусь навіть у паспорті!).

8. Як і його персонаж Василь Голобородько, Володимир Зеленський любить їздити на велосипеді. Зірковий гуморист і актор намотує кола навколо свого заміського будинку. Нерідко разом із донькою Олександрою.

9. Саундтреки до серіалу написали одразу два відомих музиканти –Дмитро ШуровіПотап. Композиція першого звучить на початку. Завершується ж серіал акордами з пісні Потапа і Насті.

n 1811156739 3

10.Композитором серіалу став брат режисера Олексія Кірющенка Андрій

11.Режисер "Слуги народу" Олексій Кірющенко часто підколював акторів під час роботи. А одного разу влаштував справжнісіньке випробування на міцність для Володимира Зеленського. Він виманив гумориста зі знімального майданчика й розіграв у межах рубрики "Вечірнього Києва" "Вас замовили".

12.Бюджет одного епізоду серіалу майже 90 тисяч доларів.

13.За день до виборів, 24 жовтня, у День тиші, на вулицях  столиці було встановлено намети "Народного президента" Голобородька. У межах цієї акції промоутери роздавали киянам листівки з різноманітними гаслами, такими як "Настукаю чиновникам по пільгам", "Надаю депутатам по мандатам",  "Люструю по самі попередники", "Кортежі – на…", "Щоб простий вчитель жив, як президент, а президент, як вчитель".

14.Перша серія мала приголомшливий успіх і стала не тільки лідером слоту, але і найбільш рейтинговим ТБ-продуктом осіннього сезону. Рейтинг – 10,4%, частка – 26% за аудиторією 18-54, Україна.

15. Творці заявили про плани знімати другий сезон. Його розпочнуть повнометражною стрічкою.

Прочитано 3951 раз

Последнее изменение Среда, 18/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework