ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Які зміни можуть чекати власників іноземних авто в Україні

Внесеним до Верховної Ради урядовим законопроектом №3444 від 10.11.2015 передбачено зменшення мінімального строку володіння транспортним засобом за кордоном

n 1811156733з одного року до шести місяців, у випадку його перевезення на територію України для постійного користування.

При цьому іноземцям, які отримали дозвіл на постійне проживання, буде заборонено передавати такий транспорт у володіння, користування або розпорядження іншим особам без попереднього повідомлення органів доходів і зборів протягом 24 місяців, зазначає Бізнес портал.

Документ містить й інші нововведення, що стосуються всіх громадян. Наприклад, зниження порогів вартості для безмитного ввезення товарів у ручній поклажі або супроводжуваному багажі на рівні 430 євро для пунктів пропуску повітряного і морського сполучення і 300 євро – через інші ПП.

На сьогоднішній день обмеження встановлені на рівні 1000 євро і 500 євро відповідно. У пояснювальній записці до законопроекту зазначено, що документ розроблено з метою запровадження європейських правових норм у національне законодавство. При цьому, окремі норми документа набудуть чинності тільки через три роки після початку дії Угоди про асоціацію з ЄС.

Прочитано 2813 раз

Последнее изменение Среда, 18/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework