ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найближчими дня на Житомирщині очікується погіршення погодних умов

У зв'язку з цим Національна поліція закликає водіїв бути максимально уважними і обережними, дотримуватися правил дорожнього руху і заходів особистої безпеки.

n 1711156725За інформацією Гідрометцентру України, найближчими днями на території держави очікується погіршення погодних умов: зниження температури, тумани, дощі, мокрий сніг. Також, ураховуючи різкі перепади температурного режиму, на дорогах України можлива ожеледиця. 

Національна поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути максимально уважними та обережними, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

За складних погодних умов слід обов'язково враховувати стан проїзної частини. Мокра, брудна та слизька дорога і опале листя є тими чинниками, які збільшують гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів.

Крім того, не потрібно зволікати із заміною автомобільної гуми на зимову, а також не забувати про перевірку гальмівної системи і світлотехніки транспортних засобів, дотримання правил паркування. Завдяки цьому не виникатиме перешкод комунальним службам та співгромадянам.

Пам'ятайте: від уважності та свідомого ставлення кожного учасника дорожнього руху залежить життя та здоров'я інших громадян.

Прочитано 2539 раз

Последнее изменение Вторник, 17/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework