ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Звернення Сергія Сухомлина до житомирян

Вітаю вас, шановні житомиряни!

Перед кожними виборами до Вас звертаються політики, депутати та кандидати на ту чи іншу посаду. До Вас щоразу приходять з обіцянками і гучними гаслами, але з часом так нічого й не відбувається, ніяких змін у кращу сторону. Вашу довіру до слів вже вичерпано і це справедливо.

Я, як і Ви, живу в Житомирі, я дуже люблю це місто. Тут проживає вся моя сім'я, мої друзі, тут проходить моє життя. Багато років я створюю в Житомирі робочі місця, на моїх підприємствах працевлаштовано більше 800 чоловік. Я, як і Ви, не люблю гасла та пусті обіцянки. Вже давно настав час реальних справ.

Маючи досвід роботи, я чітко розумію, що потрібно робити. З командою професіоналів ми розробили програму з практичними кроками, як змінити наше місто, а життя в ньому зробити комфортним для нас — житомирян. Я зроблю все, щоб у Житомирі було зручно жити всім, щоб житомирська молодь не виїжджала в інші міста, а люди поважного віку відчували турботу про себе. Я мрію, щоб ми, як вінничани та львів’яни, пишались свої містом. Разом з Вами та командою у нас все вийде. Змінимо місто разом!

Запрошую Вас 15 листопада не упустити можливість вплинути на майбутнє Житомира. Прийдіть на виборчу дільницю та зробіть свій вибір.

З повагою, Сергій Сухомлин

Прочитано 3031 раз

Последнее изменение Пятница, 13/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework