ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині запрацювала система державних закупівель ProZorro

ПриватБанк підключився до системи державних закупівель ProZorro, що дозволить корпоративним клієнтам банку брати участь у тендерах, які проводяться на цій платформі.

n 1311156666Про це повідомив заступник Голови Правління ПриватБанку Дмитро Дубілет.

«Усі тендери, що будуть проводити на ProZorro, будуть доступні для клієнтів банку через Приват24 та окремий майданчик ПриватМаркет, який ми запускаємо у грудні, – зазначив Дмитро Дубілет. – На ПриватМаркеті наші клієнти отримають можливість не тільки брати участь у тендерах ProZorro, але й оголошувати свої, а також брати участь у тендерах інших клієнтів».

Новий сервіс для клієнтів ПриватБанку дасть можливість участі бізнесу в тендерах на держзакупівлі за декілька кліків в онлайн-банку Приват24 і дозволить розширити можливості самої системи та економити державні кошти. З моменту запуску системи ProZorro держава зекономила понад 400 млн грн, провівши тендери на суму 5 млрд грн.

Сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 600 тисяч корпоративних клієнтів і приватних підприємців. Система електронних закупівель ProZorro, яка створена фондом «Transparency International Україна», сьогодні працює в десяти областях: Одеській, Дніпропетровській, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій і Закарпатській.

Прочитано 2376 раз

Последнее изменение Пятница, 13/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework