ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Топ-5 країн ЄС, в які українцям найпростіше оформити візи

Експерти склали Топ-5 країн, в які оформити пакет візових документів можна без зайвих проблем.

n 1011156602Найлегше отримати візу в Словенію, по ній можна відвідати ще й сусідню Хорватію, яка не входить до країн Шенгенської угоди. Так, у 2014 році посольство надало дозвіл більш ніж 90% українців. Сервісний збір складає 580 грн., ідеться у сюжеті програми "Сніданок з 1+1". 

На другому місці - Естонія. Але оформлення віз краще планувати завчасно, адже, влітку вони надають візи лише студентам та пенсіонерам. Сервісний збір у них складає 300 грн.

На третьому місці - Латвія, яка за минулий рік відмовила лише 0,2% поданим заявам. У цій країні лояльні вимоги до пакету документів, до того ж, там надаються пільги інвесторам та бізнесменам. Сервісний збір у них складає 400 грн.

Четверте місце посідає Португалія, яка, як не дивно, не дуже популярна серед туристів. Країна не має сервісного центру, тому звертатися за візою треба напряму у посольство. Ця країна також майже не відмовляє українцям.

А от п'яте місце рейтингу посідає Австрія. Проте, кандидат на отримання перепустки має пройти співбесіду у посольстві, якщо він не мав шенгенської візи останні три роки.

Прочитано 3128 раз

Последнее изменение Вторник, 10/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework