ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Компенсацій вкладникам «Інтеграл-банку» виплачуватиме ПриватБанк

З 27 жовтня вкладники «Інтеграл-банку» зможуть отримати гарантовані суми вкладів у будь-якому відділенні ПриватБанку по всій Україні.

n 2910156447Як повідомили у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб, ПриватБанк починає виплату коштів вкладникам ПАТ «Інтеграл-банк» за договорами, строк дії яких закінчився до 21 жовтня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

За даними прес-служби ПриватБанку, отримати кошти можна в будь-якому з 2 497 відділень банку в містах і районах України. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми за вкладами фізичних осіб банків, що ліквідуються, включаючи проценти, становить 200 тис. грн.

У відділеннях ПриватБанку владники «Інтеграл-банку» зможуть отримати свої кошти готівкою. Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку та порядок виплат компенсацій можна отримати за телефоном 3700 або на сайті банку www.pb.ua

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 21 жовтня 2015 року, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду www.fg.gov.ua та на сайті ПАТ «Інтеграл-банк» www.integral.com.ua

Прочитано 3676 раз

Последнее изменение Четверг, 29/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework