ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Сім причин провести відпустку на Кіпрі

Сезон відпусток добігає кінця, але якщо ви ще не відпочили на березі моря, тоді вам терміново потрібно на Кіпр.

Ще донедавна відпочинок на Кіпрі вважався дорогим та елітним. Та час не стоїть на місці - і тепер сюди приїздить все більше звичайних туристів.

Кіпр - це місце, де всі мрії збуваються! Де кожна хвилина - справжнє свято! Саме на Кіпрі так легко відчути себе щасливим і закоханим. Саме на Кіпрі можна дивитися на зоряне небо над головою, загадуючи бажання, і точно знати, що всі вони здійсняться. Саме на Кіпрі так і хочеться постійно говорити «S'agapo!», Що на місцевому мові означає: «Я тебе люблю»! Тут і справді хочеться зізнатися в коханні дорогій і близькій людині, морю, небу, Кіпру і всьому світу!

Теплий клімат, золоті піщані пляжі, кришталево чиста вода, чудовий рельєф, живописні пейзажі, древні історичні пам’ятки і, разом з цим, сучасна різногалузева інфраструктура, роблять Кіпр одним з улюблених курортів серед туристів зі всього світу.

 

Кілька причин, чому варто поїхати на Кіпр.

* Кіпр називають "островом Сонця". Тут близько 350 сонячних днів у році. Літо на Кіпрі триває цілих пів року - з травня по жовтень. В цей час повітря прогрівається до +25..+35 градусів, а вода до +24..+28 градусів. Проте завдяки низькій вологості та морському бризу жара тут практично не відчувається.

* На острові 5 основних курортів і кожен з них по своєму особливий. В той самий час оксамитові пляжі, мілке та спокійне море роблять цей курорт прекрасним місцем для відпочинку з дітьми.

* Відпустка на Кіпрі - це синонім якісного відпочинку. Однією з візитних карток Кіпру ось вже багато років є його готелі і їх високий рівень сервісу. Персонал вишколений, працює ненав'язливо, але ви ніколи не залишитеся без уваги.
Багата історико -культурна спадщина. Кіпр має древню історію. Ассірійці, єгиптяни, перси, греки, римляни, візантійці, османи - всі вони свого часу володіли островом і залишили сліди свого перебування

* Благодатні природні умови острова, мабуть, наклали відбиток і на характер його жителів. Південний темперамент у поєднанні з відкритістю та доброзичливістю - яскрава риса кіпріотів.

* Своїм колоритом кухня Кіпру завдячує східним і середземноморським віянням через розташування острова. Особливістю місцевої кухні можна назвати любов до масел і прянощів.

* Ви їдете відпочивати на Кіпр, але маєте можливість побувати також у Єгипті, Лівані або Ізраїлі. Мінікруїзи в сусідні країни - ще одна перевага Кіпру як туристичного напрямку. Зазвичай, тривалість таких мінікруїзів становить два дні і відбуваються вони на комфортабельних морських лайнерах.

* З 05.09.2012 Республіка Кіпр для громадян України вводить спрощений варіант візи (provisa). Про-віза нічого не коштує. Вона безкоштовна!

Крім цього, Вам обов’язково потрібно на Кіпрі викупатися під місяцем в «молодильних» водах біля каменя Афродіти, Поборотися за звання Короля на водному святі Катаклізмос, спробувати з'їсти мезе, відчути себе примарою в мертвому місті Вароша, побачити затонуле багато століть тому судно в музеї Кіреніі, побувати на шоу танцюючих фонтанів у Протарасе, осідлати осла по імені Памела Андерсон та спіймати собі на вечерю рибу-меч.

Гаряча пропозиція на виліти 01.10, 02.10, 03.10, 04.10

Прочитано 3178 раз

Последнее изменение Понедельник, 28/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework