ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

З 1 січня наступного року уряд планує забезпечити процес видачі нових ID-карток замість внутрішніх паспортів

Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у заяві для ЗМІ.

n 0409155687Він нагадав, що завершилася його зустріч з технічною місією Європейського союзу щодо запровадження безвізового режиму в Україні, - передає кореспондент УНІАН.

За його словами, місія складалася з трьох блоків.

"Перший блок - це був блок безпеки в Україні... Основне завдання, яке стоїть перед нами, це з 1 січня наступного року забезпечити процес видачі нових ID-карток замість внутрішніх паспортів", - сказав Яценюк.
Для цього, за словами прем'єра, Кабмін у проекті державного бюджету передбачає кошти на забезпечення видачі для громадян України нових ID-карток.

"Друге питання - це була безпека кордонів... МВС, ДПС продемонстрували суттєвий прогрес і те, що ситуація в питанні безпеки кордонів кардинально змінилася... До кінця року необхідно посилити координацію на кордоні між всіма силовими і правоохоронними органами", - наголосив Яценюк.

«Третє питання... Технічна місія ЄС звернула особливу увагу на антикорупційну політику... Стурбованість у ЄС викликає питання щодо призначення членів по обранню антикорупційних прокурорів.... Членами комісії з обрання антикорупційних прокурорів не можуть бути політики», - сказав Яценюк.

Прочитано 2634 раз

Последнее изменение Пятница, 04/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework