ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Огляд виробників гаражних секційних воріт Hormann, Doorhan, Alutech, Ryterna у Львові від brama-market.lviv.ua

  Секційні автоматичні гаражні ворота

   Підбираємо будь-який тип воріт у ваше приміщення, відмінне рішення на складний отвір - ролети на гараж. Вони не вимагають багато місця, прості в управлінні і установці. Сайт brama-market.lviv.ua має асортимент, який складається з таких воріт: відкатних, розсувних, підійомних, ролетних, промислових воріт. Ми не тільки напряму постачаємо ворота з Європи, також самостійно займаємося виготовленням воріт. Монтують ворота наші спеціалісти!

  Салони воріт розташовані по всій Україні. Ви можете відвідати офіс, який знаходиться ближче до вас. За заявкою, залишеної на сайті, менеджер розрахує первісну вартість конструкції і зможе підібрати оптимальний варіант!

n 04041820 1

  Технічні характеристики гаражних воріт Hormann, Doorhan, Alutech, Ryterna

  Беремо для порівняння ворота гаражні габаритів 5 м на 3 м.

  • Товщина панелей. Ворота Alutech 45 мм, ворота Hormann 42 мм, Ryterna і Doorhan 40 мм обидва виробника. Товщина сталі Ryterna 0.4 - 0.7 мм, Alutech, Hormann, Doorhan 0.4 мм, показники ідентичні один одному по тепловій провідності.
  • Спосіб балансування полотна. У гаражних системах в основному використовується і пружинне розтягнення, і торсіонна система. Ресурс роботи не перевищує 25 000 циклів, якщо хочете його додатково збільшити - то це окрема можливість. Для промислових воріт показник роботи може становити 100000 циклів.
  • Розмір. Отвір для звичайних гаражів не перевищує 2,5 метра, для промислових воріт виготовляють ворота до 12,5 м в довжину і 15 м по висоті. Для уникнення провисання воріт користуються додатковими елементами.
  • Захисна обробка. Для промислових воріт в мийку, на схожий об'єкт ставлять антикор пакет - це сталеві гальванізовані петлі, троси, які стійкі до іржі. Для гаражних систем це не є основною опцією.
  • Виробники. Дорхан - велика кольорова палітра, ворота добре працюють при будь-якій погоді, не боячись морозу і спеки. Алютех - оптимальне рішення ціна-якість, посилена система безпеки і оригінальні варіанти дизайну. Рітерна - литовський виробник пропонує 200 варіантів колірного оформлення, 20 видів дизайну. Хьорман - виготовляє ворота на 1 заводі в Німеччині з закритим циклом, всі деталі ідеально підігнані.

  Розміри і колір гаражних воріт

  Фарбування в будь-який колір, можливо під дерево - венге, золотий дуб, вишня. Виготовлення розмірів під індивідуальні замовлення, розміри в мм. У нас на складі є готові ворота різних розмірів. Якщо вам з якоїсь причини ви не знайшли потрібного вам розміру, не біда, наша компанія береться за виготовлення будь-якого виду воріт будь-якого розміру. До речі, наша розмірна сітка позначена в міліметрах.

  Основне, що треба знати про ворота на гараж

  • Чи можна поставити на нестандартний отвір системи Ryterna? Так, для цього - спеціальна серія РІТЕРНА Р40
  • Які розміри одвірок потрібні для воріт в гараж Doorhan YETT-02? Досить перемички висотою 135 мм
  • Які ворота мають найтовстішу панель? Зупинитися треба на польських воротах Wisniowski UniTERM, панель 60 мм
  • На який робочий ресурс розраховані гаражні ворота Hormann LPU-40? Робочий ресурс становить 10 000 циклів

n 04041820 2

  Де купити ворота в гараж Hormann, Doorhan, Alutech, Ryterna

  Можна прийти в наш салон БРАМА МАРКЕТ Тернопіль і, ознайомившись з товарами зробити покупку, якщо одночасно купуєте ворота з приводами, передбачимо знижку 15%. Чому варто купити ворота у нас?

  • Гарантія на ворота
  • Безкоштовні заміри
  • Щоденні акції
  • Оплатити товар можна після установки
  • Додатково пропонуємо автоматику на ворота

 
Прочитано 5912 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework