Київські журналісти показали одну найкращих садиб еко-туризму на Житомирщині.ФОТО

  Пропозиція, по ідеї, має керуватися попитом. Тоді виникає закономірне питання – чому в таких красивих місцях, як в околицях Малина, наприклад, практично немає ніяких баз відпочинку? Ні тобі готелів, ні пристойного сервісу, нічого, крім приголомшливих українських чудес, про існування яких часом навіть не підозрюєш.

  Після урочища Кипляче, де ми провели практично весь день, гостро стало питання ДЕ ПЕРЕНОЧУВАТИ?

om 310717521 3

 

  Єдине, що вдалося знайти в гуглі в районі Малина, була сімейна база відпочинку «Полісся». Їхали ми туди з сумішшю побоювання і передчуття – тому що ніде жодних згадок про цю базу більше не було. Жодної.

om 310717521 3

  Але по порядку: якщо я прямо зараз не надам цьому огляду хоч якогось структурного вигляду, мене рознесе по емоціях, і ви нічого не зрозумієте з мого плутаного "АААА".

om 310717521 3

  Знайти базу "Полісся" неможливо, якщо тільки ви не домовились із Сергієм (власник бази), щоб він вас зустрів. Формально ця база знаходиться в селі Рудня Вороб'ївська, це лише 3 кілометри від варшавської траси. Але Руднє на знаходив жоден з наших навігаторів, тому максимально детально ось: Житомирська область, Малинський район, село Рудня-Вороб'ївська. Це 7 км від районного центру Малин, близько 80 км від Києва, десь 90 км від Житомира. Міжнародна Варшавська траса знаходиться за 3 км.

om 310717521 3

  Громадським транспортом: з Києва з інтервалом в 1 годину від автостанції (Святошин, Академмістечко), курсують мікроавтобуси (майже півтори години їхати), дорога електропотягом від залізнодорожньої станції Києва (з пасажирського вокзалу, зі станції «Святошин» та «Борщагівка») до Малина буде біля двох годин. Із Житомира дорога буде більше ніж 1,5 години автобусом, а залізницею - майже 3 години (через Коростень).

om 310717521 3

  Дорога автомобілем з Києва: необхідно виїхати в сторону T0607 (Житомирська область). Продовжуйте рухатись по Т0607, далі поворот «Термехівка», рухайтесь до Рудня – Вороб'ївська. Дорога від Києва зайняла у нас рівно 40 хвилин.

om 310717521 3

  Сергій та Лариса – з Маріуполя. Коли сталися відомі події, вони за безцінь продали свій будинок і приїхали сюди, фактично почати життя наново. Все тут створене їх руками: меблі, альтанки, гамаки і взагалі кожна деталь. З любов'ю, як має бути. Базі лише рік, і, зрозуміло, багато ще буде вдосконалюватися, дороблятися і поліпшуватися. Незмінним залишиться тільки приголомшлива природа тутешніх місць - всі ці ставочки з рибою, ліси з грибами та альпійські, в буквальному сенсі, луки.

om 310717521 3

  Кілька будиночків, які розміщені або на основному подвір'ї, або трохи далі. У кожному будиночку - пара номерів. Є й номер типу «хостел», де за 50 гривень можна отримати «ліжкомісце», а всі інші природні дива додаються в комплекті безкоштовно.

om 310717521 3

  Є спільна кухня з великим столом, де можна приготувати собі все, що забажаєте, або ж спробувати їжу, приготовлену господинею. Просто на лузі господарі збудували дитячий майданчик з гамаком, теж повністю власними руками. Можна готувати самотужки, при чому щойно зібране. Але Лариса, колоритна жінка з темпераментом і життєвою мудрістю в стилі Фаїни Раневської, готує так, що, раз скуштувавши, не захочеться робити щось самому.

om 310717521 3

  Специалітет «Полісся» - горілка на травах. Взагалі-то, вона навіть не схожа на горілку особливо. Легкий перший ковток, ніякого спирту, травичка та й травичка. І голова на ранок не болить, і захмеління правильне, не "дурне". Взяли з собою. Як і банку маринованих грибочків, фірмовий джем з місцевих ягід і яблучний сік.

om 310717521 3
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework