×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Мобілізація в області: Найпроблемніші - Коростень і Коростенський район

Шоста хвиля мобілізації на Житомирщині в цілому іде за графіком.

Планові показники виконані на 40 %.

n 2907155384Про це повідомив голова ОДА Сергій Машковський на прес-конференції за підсумками першого року роботи на посаді, передаєЖитомирська Хвиля.

Звичайно, по районах ситуація відрізняється, в деяких іде відставання у виконанні мобілізаційних завдань:

"Вживаються заходи спільно органами місцевої влади і військового комісаріату і зараз долучаються правоохоронні органи, для того, щоб мобілізаційне завдання було виконано вчасно і повністю. Є постійна проблематика, це – місто Коростень і Коростенський район, щодо виконання заходів мобілізації. Також в шостій хвилі один з найменших показників по місту Житомиру і Новограду-Волинському".

Голова облдержадміністрації також повідомив, що до осені на території області будуть відновлені військові комісаріати у кожному районі (раніше їх кількість скорочувалась, а відповідні функції виконували об'єднані комісаріати): 

"На сьогодні прийнято рішення, що в кожному районі вони будуть забезпечені штатом і я думаю, що тоді відсоток виконання мобілізаційного завдання підвищиться. Попередні п'ять хвиль часткової мобілізації в області проведені у повному обсязі. При цьому, до війська мобілізовано 11980 військовозобов'язаних. З них 987 – добровольці, і це другий найкращий результат по Україні", – зауважив Сергій Машковський.

У квітні – червні цього року на строкову службу призвано 926 громадян.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework