×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині юних утікачок знайшли в закинутій хаті

Уранці 27 липня до міліції надійшло повідомлення про зникнення з лікувального закладу трьох дітей, 11, 9 та 8 років

n 2707155361Дівчатка напередодні увечері самовільно залишили сільську лікарню у с. Васьковичах. Рейдові групи правоохоронців знайшли сестер в одній із місцевих хат-пусток. Триває перевірка обставин.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Дівчаток помістили до лікарні працівники служби у справах дітей Коростенського району, коли їх матір терміново було доставлено до наркологічного відділення медзакладу, на час вирішення питання їх подальшого перебування.

- Усі троє навчаються в Ушомирській загальноосвітній школі-інтернаті для дітей з кризових сімей за відповідним зверненням матері, - розповідає начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС Житомирщини Галина Шилова. - Батька у родині немає.

На час літніх канікул діти повернулися до постійного місця проживання у с. Давидки Коростенського району. Однак після термінової госпіталізації матері 23 липня працівники соціальної служби тимчасово помістили дівчаток до лікарні у с. Васьковичі.

Увечері 26 липня вони залишили установу, а до цього, за словами пацієнтів, активно розпитували, як дістатися додому. Усю ніч медичні працівники самотужки розшукували сестричок, а вранці звернулись за допомогою до міліції.

n 2707155361 1

- Повідомлення про зникнення дітей надійшло близько 9 ранку, - розповів начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Було створено кілька пошукових груп, які одночасно перевіряли територію довкола лікарні та прочісували село.

В одній із місцевих хат-пусток міліціонери звернули увагу на привідкрите вікно, за яким ніби майнув дитячий силует. Вхідні двері при цьому були замкнені. Згодом з’ясувалось, що у приміщенні знаходяться діти, яких розшукують.

За словами дівчаток, вони забрались через вікно спочатку в одну хату, а потім перейшли в іншу. Чули, що їх розшукують, але ховалися, тому що не хотіли повертатися до лікарні. Нині вирішується питання про розміщення дітей до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Також триває перевірка всіх обставин події.

n 2707155361 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework