У Звягельському районі триває аналіз закупівель за державні кошти в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність»

У Звягельському районі триває аналіз закупівель за державні кошти в межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність»

  Робоча група «Прозорість та підзвітність» Звягельської районної військової адміністрації за результатами моніторингу оголошених та проведених тендерних закупівель на закупівельних майданчиках інформує, що територіальними громадами здійснюються закупівлі в різних сферах, до яких належать:

  • телекомунікаційні послуги;
  • послуги інтернет-провайдерів;
  • ремонт офісної техніки;
  • постачання пального (газу, бензину та дизельного пального, деревини);
  • електричної енергії;
  • продукції харчування;
  • послуги з ремонту;
  • також транспортні послуги;
  • закупівля канцтоварів.

  Так, з початку поточного року проаналізовано 5 закупівель, стосовно яких порушень законодавства не виявилено.

  З 15 лютого відбувається розгляд пропозиції закупівлі гуманітарним відділом Баранівської міської ради. Предметом закупівлі є продукція борошномельно-круп’яної промисловості (борошно обойне (цільнозернове) пшеничне, булгур, крупа кукурудзяна, рис шліфований, гречка, крупа ячмінна, крупа пшенична, крупа перлова, пластівці вівсяні, пшоно) з очікованою вартістю 430 742,00 грн. Старт аукціону відбудеться 26 лютого 2024 року.

  Також комунальним некомерційним підприємством «Ємільчинська лікарня» Ємільчинської селищної ради Житомирської області. Предметом закупівлі є «сидіння, стільці та супутні вироби і частини до них» на очікувану вартість 83 400,00 грн. Подання пропозицій до 20 лютого 2024 року.

  Стриївською територіальною громадою на майданчику «ProZorro» оголошено публічну закупівлю деревини. Прийом пропозицій завершено 14 лютого 2024 року. В аукціоні брали участь ДП «ЗВЯГЕЛЬСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК» ЖОКАП «ЖИТОМИРОБЛАГРОЛІС», які запропонували суму остаточної пропозиції склала 1 233 234,00 грн, ФОП «Гаргаун Яна Вікторівна», яка запропонувала суму остаточної пропозиції склала 1 131 772,00 грн та ФОП «Медведюк Олександр Віталійович», від якої сума остаточної пропозиції склала 1 238 464,00 грн. Станом на 15 лютого 2024 року  проходить класифікація переможця у закупівлі.

  Ярунською сільською радою 04 січня на майданчику «ProZorro» було оголошено публічну закупівлю «Бензину А-95-Євро5-Е5». Прийом пропозицій завершено 12 січня. Учасниками тендерної пропозиції стали ТОВ «СИНЕРГІЯ СИСТЕМ» та ТОВ «АРМЕРІЯ ОЙЛ», 25 січня 2024 року відбулося розкриття тендерних пропозицій з опублікуванням автоматизованого протоколу.

  25 січня 2024 року замовником було визначено вказаного учасника переможцем закупівлі та оприлюднено повідомлення про намір укласти договір. 06 лютого 2024 року було опубліковано підписаний договір між ТОВ «АРМЕРІЯ ОЙЛ» та Ярунською сільською радою. Постачальник зобов’язується протягом 2024 року відповідно до умов, зазначених в договорі, передати Замовнику бензин А-95-Євро5-Е5.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework