11 евакуаційних машин для наших захисників! Ще один великій крок до Перемоги

11 евакуаційних машин для наших захисників! Ще один великій крок до Перемоги

  Завдяки співпраці голови благодійної організації «Благодійний фонд «Центр Утеплення» Юрія Опанасюка та благодійників з України та Норвегії вдалося передати ще 11 евакуаційних машин для для наших захисників.

  Додатково автомобілі було забезпечено медичним обладнанням, турнікетами та іншими важливими речами для порятунку життів наших найкращих воїнів.

  З 2014 року центр утеплення допомагає військовим: це спеціалізовані реанімобілі, які обладнані сучасним медичним устаткуванням. ці автомобілі працюють на всіх напрямках бойових дій де потрібна  евакуація з різних «гарячих» точок до шпиталю.

  А за десять років війни передано вже понад 150 одиниць авто — реанімобілі та пікапи, з низх у 2022 році — 26 авто та у 2023році — 31 автомобіль.

  Придбано та передано антидронових систем на більше ніж 2,5 мільйона грн , та медичного та витратного матеріала на 2,5 мільйона грн.

  Остання партія турнікетів склала на 700 тисячі грн.

  Зокрема реанімобілі передавали обласній лікарні ім. О.Ф.Гербачевського дитячій лікарні імені В.Й. Башека, центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф ЖОР, Житомирському військовому госпіталю, 95-ій окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді, 26-ій Бердичівській артилерійській бригаді.

Новини Житомира

 


Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework