В екосистемі DREAM можна ознайомитися з проєктами відновлення

В екосистемі DREAM можна ознайомитися з проєктами відновлення

  Які саме об’єкти, з яким бюджетом та за які кошти відновлюються у вашому регіоні? Статистика по проєктах відновлення, заведених в екосистему DREAM, доступна для всіх.

  Публічний модуль аналітики bi.dream.gov.ua дозволить відбирати та вивчати будь-які проєкти відновлення, заведені в DREAM – Державна цифрова екосистема управління відновленням Можна налаштувати систему фільтрів, які дозволяють сортувати проєкти відновлення за статусом, областю, громадою. Також можна відібрати проєкти за сектором та джерелом фінансування тощо.
 
  Наразі в екосистемі DREAM налічується понад 1300 проєктів відновлення та модернізації, які були добровільно заведені громадами, обласними та міськими адміністраціями, державними підприємствами, установами та організаціями. Щотижня в систему додаються десятки нових проєктів.
  Коли використання DREAM обов’язковим, дані по всіх проєктах відновлення і модернізації в Україні стануть публічно доступні.

 Нагадаємо, днями розпочалося відкрите тестування оновленого функціоналу цифрової екосистеми управління відбудовою DREAM. Долучитись до тестування може будь-яка громада, обласна та міська адміністрація, державне підприємство, установа чи організація, подавши заявку за цим посиланням.

  *на етапі пілотного проєкту результати аналізу модуля аналітики не є офіційною статистикою і можуть бути не точними.

   Нагадаємо, що робоча група «Прозорість та підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

  Відповідну інформацію надсилайте за електронною адресою: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» та вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework