Понад 6 тисячам українців допоміг впоратися з психологічними травмами війни унікальний український онлайн-тренажер з когнітивної психології

Понад 6 тисячам українців допоміг впоратися з психологічними травмами війни унікальний український онлайн-тренажер з когнітивної психології

  Через війну багато з нас відчувають проблеми з психічним здоров’ям, тому команда спеціалістів HappyMind.Help створила унікальний психологічний онлайн-тренажер для самостійного покращення психологічного здоров’я для військовослужбовців та їхніх сімей, біженців та ВПО, школярів та молоді, які постраждали від військових дій в Україні.

  Він вже допоміг більше, ніж 6 тисячам українців впоратися з психологічними травмами війни. За оцінками фахівців організації, допомоги сьогодні потребують майже 10 мільйонів українців в Україні та закордоном. За допомогою тренажера українські користувачі можуть самостійно та безкоштовно пропрацювати свої тривоги, безсоння, посттравматичний синдром, стрес, а також інші психологічні труднощі та проблеми. Функціональність тренажера базується на науково обґрунтованій методиці когнітивно-поведінкової терапії, яка має найбільшу доказову базу серед усіх інших психологічних методик і використовується вже з 60-х років 20 століття.

  Ще до початку широкого застосування психологічний онлайн-тренажер HappyMind.Help пройшов цикл випробувань та досліджень практичними психологами Національної гвардії України.

  У  2019 році проєкт онлайн-тренажера отримав ухвалу від Міністерства освіти і науки України.

  У 2023 році цей проєкт пройшов конкурсний відбір, вигравши Google Ad Grants.

  HappyMind.Help наразі широко застосовується особовим складом Нацгвардії і Національної поліції України, цивільним населенням, яке постраждало від війни.

  Повномасштабне російське вторгнення в Україну призвело до серйозних психологічних проблем серед військовослужбовців, людей на окупованих територіях та біженців. Військові стикаються з фізичними травмами, посттравматичним стресом та почуттям безсилля перед жахами війни. Відсутність підтримки та розуміння з боку оточуючих може посилити їхній стан. Більшість біженців, залишивши рідні будинки, стикаються із втратою ідентичності, соціальної опори та безпеки. Вони відчувають тривогу, депресію та страх за майбутнє своїх сімей. Постійна невизначеність та переживання втрат можуть призвести до серйозних психологічних розладів. У такій ситуації українське суспільство виявляє велику соціальну відповідальність і вживає всіх можливих заходів для допомоги та порятунку своїх громадян від наслідків війни.

  За оцінками психологів Нацгвардії України, такий проєкт є незамінним, коли йде мова про втрату відчуття цінності власного життя військовослужбовцем або мобілізованої особи, адже щоб українській нації бути непереможною, їй потрібно бути високо вмотивованою та психологічно стійкою.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework