#Плічопліч: Триває відновлення Трифонівки на Херсонщині будівельниками з Житомирщини

#Плічопліч: Триває відновлення Трифонівки на Херсонщині будівельниками з Житомирщини

  В межах державного проєкту «Пліч-опліч» тривають відновлювальні роботи у селі Трифонівка на Херсонщині, метою яких є ремонт будівель, пошкоджених російськими окупантами під час їх втечі.

  Так, по вулиці Зеленій покрівельні роботи повністю завершені на 7 об’єктах, на 5 об’єктів завезено будівельні матеріали, на 27 об’єктах відновлено металопластикові вікна та двері. Окрім цього триває дообстеження будівель, які потребують ремонту та складається кошторис щодо них. Бригада, яка працює по вулиці Зеленій у Трифонівці, планує відновити близько 50 осель жителів Трифонівки.

  «Люди задоволені, що ми взялися відновити їхнє село. Дехто навіть здивований, що Держава в такі стислі строки спромоглася розпочати відновлення деокупованих населених пунктів» — розповів представник будівельної бригади Павло.

  Над відновленням будинків по вул. Зелній працює бригада з 12 чоловік.

  По вулицях  Вільній та Степовій працює 4 бригади загальною кількістю 16 чоловік. Вони відновлюють там 49 будинків. Найбільше постраждала покрівля осель, є будинки в яких пошкоджені вікна і двері. Загалом вже вдалося відновити покрівлю на 21 будинку на цих вулицях, 1 будинок відновили за допомогою цегляної кладки, на 2 будинках тривають роботи зі штукатурки фасаду, у 21 оселі встановлено металопластикові вікна.

  Завершити роботи по відновленню осель планують до початку опалювального сезону.

#разомвідбудуємо

#плічопліч

#WeBuildUkraine

 

Последнее изменение Пятница, 04/08/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework