На Житомирщині відкрили перший об'єкт, побудований "з нуля" за підтримки партнерів та друзів з Естонії

На Житомирщині відкрили перший об'єкт, побудований "з нуля" за підтримки партнерів та друзів з Естонії

  Сьогодні разом з Міністром закордонних справ Естонської Республіки Маргусом Цахкна та першим віцеспікером Верховної Ради Олександром Корнієнком відкрили перший на Житомирщині об'єкт, побудований "з нуля" за підтримки наших партнерів та друзів з Естонії.

  Проєкт реалізовувався в рамках програми відновлення зруйнованої російськими військами інфраструктури.

  Символічно, що це відбулося саме в Овручі, адже ця громада найбільше постраждала від російських бомбардувань.

  Плідна співпраця між Естонією та Житомирщиною, започаткована завдяки зусиллям Офісу Президента України та продовжена народними депутатами, стала основою для створення важливих проектів. Яскравим прикладом цьому є сучасний дитячий садочок в Овручі, обладнаний всім необхідним для навчання 160 дітей. Його збудували менше ніж за пів року та обладнали сучасним сховищем.

  Ще один важливий проєкт для наших громад на півночі Житомирщини - відбудова зруйнованого рашистами мосту в Малині. Сьогодні також підписали Угоду про спільні наміри та Договір інвестування будівництва цього мосту між Житомирською обласною військовою адміністрацією та Центром міжнародної співпраці розвитку Естонії.
Також у рамках візиту на Житомирщину Міністра закордонних справ Естонської Республіки передали працівникам Екологічної інспекції Поліського округу три автомобілі та необхідне технічне обладнання.

  Це дасть можливість екологам встановлювати факти забруднення території Житомирщини спричинені зокрема й російською агресією.

photo 2023 06 02 16 59 20

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 02/06/2023

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework