«Гвардія наступу» українського контрнаступу готує свої штурмові бригади

«Гвардія наступу» українського контрнаступу готує свої штурмові бригади

  Про це у коментарі Military Media Center сказав заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

  Він зазначив, що процес формування бригад перебуває на особливому контролі командувача Національної гвардії та Міністра внутрішніх справ.

«Проводяться наради, заслуховування командирів бригад щодо стану комплектування і підготовки особового складу сформованих підрозділів», – сказав Микола Уршалович.
Станом на середину квітня у складі «Гвардії наступу» у процесі формування було дев’ять бригад, сім із них є частиною Національної гвардії.

  Штурмові бригади «Гвардії наступу», на вступ до яких на початку цього місяця подали заявки більше 20 тисяч добровольців, формуються для звільнення тимчасово окупованих росією територій України.

  Говорячи про процес формування і підготовки бригад, полковник Уршалович сказав, що «динаміка є».

«Завдання, яке визначене військово-політичним керівництвом держави з формування і підготовки цих бригад до бойового застосування, буде виконано вчасно», – сказав Микола Уршалович.

  Нагадуємо, що охочі потрапити до лав «Гвардії наступу» повиннізаповнити анкету на сайті або зателефонувати за номером 080 010 00 20

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework