На городі житомирянина поліція виявила п'ять мертвих собак. ВІДЕО

На городі житомирянина поліція виявила п'ять мертвих собак. ВІДЕО

  П'ять мертвих собак поліція виявила на городі одного з жителів Житомира. Про це Суспільному розповів слідчий Житомирського районного управління поліції Владислав Шкідченко.

  За його словами, 27 березня 2023 року за допомогою соціальної мережі Telegram виявили факт ймовірного знущання над тваринами у Житомирі на Проспекті Незалежності.

  "Виїхавши на місце події, опитали всіх очевидців, сусідів, оглянули місце події та виявили тіла п'яти цуценят на прапорі України, – каже слідчий Житомирського районного управління поліції Владислав Шкідченко. – Сусід і очевидці розповіли, що не знають, як вони там опинилися, ніхто нічого не бачив. Нині триває встановлення всіх фактів, очевидців та обставин. Попередньо, слідів насильницької смерті над тваринами та тілесних ушкоджень не виявили".

  Житомирянин Олег, на городі якого знайшли мертвих тварин, каже, що він їх не вбивав.

  "Я маленьких собачок привіз з-під Києва, – розповідає Олег Остапенко. – Там розплідник ракетами розбили. І я їх привіз сюди. Вони вже виросли з того часу. І мені потравили їх. Одну чорну собаку вкрали, а п'ять собак породи Малінуа потравили. Вони там всі у мене в хліву. Я поліцію викликав. Вони заходили, дивилися".

  Олег розповів, що понад місяць чекає на судмедекспертизу.

  "Потрібно було зробити розтин. Потрібен судмедексперт. Повинен був приїхати з Києва незалежний судмедексперт. А його немає і немає. Є хлопці, які оглядали тварин. Я ж кажу, що кров із рота та з-під хвостика йшла, вона просто витікала. Я би їх захоронив, але з друзями б", – каже Олег Остапенко.

  Володимир Перегуда – сусід Олега, бачив, як чоловік годував цуценят кістками.

  "Не знаю, чи він їх убивав, чи хто. Він вже і поліцію сюди викликав. Казав, що це йому цуценят потравили. Факт такий, що я йому як сусіду говорив, що цуценята – маленькі, а він кості б'є і дає їм їсти. Ну куди ж це? Здоровий собака і то проколе так собі внутрішні органи. Ветеринари мені таке казали", – розповів сусід Олега Остапенка Володимир Перегуда.

  Слідчий Владислав Шкідченко каже, що слідчо-оперативна група поліції збирає всі матеріали для проведення слідства.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework