Ірина Верещук провела онлайн-зустріч з донорами, міжнародними організаціями та волонтерами Житомирської області

Ірина Верещук провела онлайн-зустріч з донорами, міжнародними організаціями та волонтерами Житомирської області

  Під час робочої поїздки до Житомирщини Віцепрем’єр-міністерка — Міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук спільно із заступником начальника Житомирської ОВА Віктором Градівським провела онлайн-зустріч з донорами, міжнародними організаціями та волонтерами Житомирської області.

  Участь у заході взяли представники БФ «Хлібний дім», БФ «Твоя опора», крос-секторального проєкту ЮНІСЕФ у Житомирській області, ГО «Союз переселенців “Мир на долоні”», обласної організації Товариства Червоного Хреста України, дієцезіального Благодійного фонду «Карітас-Спес» Київсько-Житомирської дієцезії Римсько-Католицької церкви в м. Житомирі, БФ «Відкрите серце» та волонтери.

  Так, учасники зустрічі поспілкувалися про співпрацю держави та громадських організацій, благодійних та волонтерських фондів заради підтримки та допомоги людям в умовах війни. Окрему увагу Міністерка приділила реалізації міжнародних проєктів на Житомирщині.

  «Ми разом отримуємо величезний досвід світового рівня і можемо демонструвати, як мають працювати волонтерські організації пліч-о-пліч в умовах війни, — наголосила Ірина Верещук.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework