Соціальні заклади Житомирщини отримали 13 електрогенераторів від уряду та підприємців Франції

Соціальні заклади Житомирщини отримали 13 електрогенераторів від уряду та підприємців Франції

  15 грудня, у Радомишлі відбулася передача електрогенераторів великої потужності соціальним закладам Житомирської області. Участь у заході взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Віктор Градівський, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, представники правління «Credit Agricole Bank» у Франції та Україні,  засновник ТОВ «Єлісейські поля» Флоріан Гарнєр, засновниця і генеральний директор БФ «Твоя опора» Валерія Татарчук, представники Радомишльської громади та Радомишльського психоневрологічного інтернату.

  Як зазначив Віталій Бунечко, дана гуманітарна допомога стала можливою завдяки співпраці українського та французького урядів, Житомирської обласної військової адміністрації, французького й українського представництв «Credit Agricole Bank», ТОВ «Єлісейські поля»  та українських благодійників.

  Генератори отримають соціальні заклади Тетерівської, Хорошівської, Довбишської, Новоборівської, Попільнянської, Романівської, Коростенської, Любарської, Березівської, Житомирської та Радомишльської громад.

  Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен запевнив, що це не остання допомога, тож найближчим часом Житомирщина отримає ще 8 таких електрогенераторів.

«Війна триває і ворог продовжує бити ракетами та дронами-камікадзе по об’єктах енергетичної інфраструктури. Отримані від Франції генератори допоможуть нам у разі необхідності відновити надання життєвонеобхідних послуг в соціальних центрах. Дякуємо Франції за підтримку, адже ця партія генераторів є лише частиною системної спільної гуманітарної роботи. Впевнений, що ми й надалі будемо надійними партнерами та друзями», — зазначив Віталій Бунечко.

  Так, нині загальна сума, на яку надали допомоги французькі партнери становить вже 11 млн грн.

  Житомирська обласна військова адміністрація вдячна засновнику ТОВ “Єлісейські поля” Флоріану Гарньєр за допомогу соціальним закладам.

  По завершенню зустрічі представникам французької делегації було вручено Подяки від начальника Житомирської ОВА та пам’ятні подарунки “Житомирщина вражає”.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 19/12/2022

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework