Ситуація в енергосистемі залишається складною! Житомирська ОВА закликає жителів області економити електроенергію

Ситуація в енергосистемі залишається складною! Житомирська ОВА закликає жителів області економити електроенергію

  Як повідомляє НЕК “Укренерго” сьогодні ворог знову завдав масований ракетний удар по енергетичній інфраструктурі України. Основною ціллю знов стали магістральні мережі та об’єкти генерації. В результаті обстрілів в системі суттєво збільшився дефіцит електроенергії, який і до цього був значним.

“Найбільших уражень зазнали північний, південний, і центральний регіони. Там, де це зараз можливо, ремонтні бригади вже оцінюють обсяг пошкоджень та розпочинають ремонтно-аварійні роботи”, — йдеться у повідомленні.

Пам’ятайте! Зниження рівня споживання електроенергії в енергосистемі — це такий самий внесок у перемогу над ворогом, як донат на ЗСУ!

Закликаємо максимально скоротити споживання електроенергії, зокрема вимкнути енергомісткі прилади, у години пікових навантажень: з 06:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Мінімізуйте використання пральних машин, бойлерів, кондиціонерів, обігрівачів. Також по можливості обмежте використання електрочайників та електроплит, вимикайте світло в приміщеннях, де ви не перебуваєте, перенесіть ремонтні роботи на світлі години доби.

Крім того, наполегливо звертаємося до бізнесу області: вимкніть вивіски та зайве освітлення у години пікових навантажень. Кожен кіловат енергії, яку ви не використаєте, дасть додаткову стабільність нашій енергосистемі.

Якщо свідоме обмеження споживання електроенергії дозволить нам пройти пікові навантаження, аварійних відключень зможемо уникнути!

Нагадаємо, що в Житомирській області для забезпечення жителів громад найнеобхіднішим в екстреній ситуації, розгорнуто близько 330 Пунктів Незламності.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework