Від початку війни підопічні та працівники Хорошівського психоневрологічного інтернату допомагають нашим військовим на передовій, – Віталій Бунечко

Від початку війни підопічні та працівники Хорошівського психоневрологічного інтернату допомагають нашим військовим на передовій, – Віталій Бунечко

  Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником Віктором Градівським відвідали Хорошівський психоневрологічний інтернат.

  Як зазначив Віталій Бунечко, від початку війни підопічні та працівники закладу допомагають нашим військовим на передовій. Також Хорошівський інтернат брав активну участь у допомозі іншим соціальним закладам по всій Україні. Адже багато з них були змушені евакуюватись якомога далі від бойових дій. І саме тут підопічні соцзакладів з інших областей знаходили безпечний притулок та дружнє тепло.

  «Щира вдячність співробітникам соціального закладу, які дарують свою любов та турботу тим, хто цього особливо потребує. Хочу сьогодні побажати всім миру, щирості та турботи, і, звичайно, дочекатися Перемоги», — підкреслив Віталій Бунечко.

  Загалом заклад прихистив понад 50 підопічних із Київщини та Донеччини.

  Також нещодавно Житомирська ОВА передала закладу великий та потужний твердопаливний котел, який на 100% забезпечує потреби всіх корпусів. Це відчувається не лише у житлових кімнатах, а й у реабілітаційних приміщеннях та зоні відпочинку. Також установа має необхідну кількість генераторів, яка дозволить їм бути постійно з електроенергією.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework