Сьогодні минає 200 днів з початку повномасштабного вторгнення росії на нашу землю!

Сьогодні минає 200 днів з початку повномасштабного вторгнення росії на нашу землю!

  Для України і українців цей час злився в один сконцентрований потік напруженого протистояння, єдності та впевненості, що кожен наступний день наближає нас до Перемоги. Щодня перед нами постають нові виклики, кожна хвилина нашої боротьби народжує нових Героїв.

  Житомирщина стала важливою ланкою спротиву російській агресії. Встояла в перші дні вторгнення, надавала допомогу нашим захисникам, рятувала поранених, надавала гуманітарну допомогу окупованим територіям, опікувалась долею сотень тисяч евакуйованих, зміцнювала кордон та економіку. Все це ми продовжуємо робити і зараз завдяки нашим військовим, медикам, рятувальникам, лісівникам, освітянам, волонтерам та сотням тисяч небайдужих жителів області.

 Разом ми не лише тримаємо кожний свій фронт, але й відновлюємо те, що знищив або пошкодив ворог, підтримуємо тих, хто цього потребує найбільше, даємо можливість нашим дітям вчитися заради майбутнього. Понад 700 об'єктів інфраструктури, житлових будинків, шкіл, садочків, медичних закладів області вже вдалося відновити і ця робота не припиняється ні на день.

 80 тисяч переселенців з Київщини, Донеччини, Харківщини, Луганщини й Херсонщини, які втратили свої домівки, нехай і тимчасово, але знайшли на Житомирщині свій маленький рідний край.

 Ми змогли не лише об’єднатися самі, а й згуртували навколо себе весь цивілізований світ. З Житомирщиною співпрацюють провідні міжнародні організації. До проєктів відновлення інфраструктури області готові долучатися Естонія, Італія, Португалія, Іспанія та інші країни. Понад 500 млн грн виділили міжнародні партнери на розв'язання гуманітарних питань та підтримку переселенців, які проживають на Житомирщині.

  Все це свідчення незламного українського духу, нашої впевненості у Перемозі та прагнення зробити нашу Вільну та Незалежну Україну ще сильнішою, успішнішою та сучаснішою Державою.

  Ми завжди будемо пам'ятати Героїв, які стоять на варті миру. Ми неймовірно вдячні нашим захисникам та захисницям, які оберігають нашу країну та дають нам змогу щодня робити свій внесок у нашу Перемогу. Щира й постійна підтримка один одного та згуртованість допоможуть нам пройти найскладніші випробування. Вигнати ворога з нашої землі. Ми обов’язково переможемо в цій війні. Адже ми боремося за нашу свободу, за нашу незалежність!

  Слава Україні!

 
 

 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Воскресенье, 11/09/2022

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework