Ферма з Житомирщини постачає продукцію до столичних ресторанів

Ферма з Житомирщини постачає продукцію до столичних ресторанів

  В умовах війни фермери Житомирської області продовжують здійснювати господарську діяльність та допомогають вимушеним переселенцям. Одним із таких підприємств є ФГ «Садиба «Бабина лоза» на Малинщині.

  Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної військової адміністрації, - інформує agroportal.ua.

  «Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну фермери Житомирщини опинилися в надзвичайній скруті. Руйнування господарських будівель через артилерійські обстріли та бомбардування, смерть тварин, окупація, знищення логістики, відсутність обігових коштів та багато інших супутніх проблем зробили сільгосппідприємства одними з найбільш вразливих суб’єктів господарювання. Але, незважаючи на всі виклики війни, аграрний фронт продовжує працювати заради продовольчої безпеки України та інших держав. Історія про хоробрість українських аграріїв розійшлася від початку війни по всьому світу», — пише пресслужба.

  Також на території фермерського господарства нещодавно відкрив свої двері гостинний двір «Бабина лоза». Тут можна відпочити усією родиною, посмакувати домашніми стравами з традиційної української печі, а також ознайомитися з процесом виготовлення домашнього сиру.

  «Все це створює неповторну атмосферу, аби гості садиби отримували максимум позитивних емоцій, що вкрай важливо в умовах війни», — зазначають у пресслужбі ОВА.

  На сьогодні у ФГ «Садиба «Бабина лоза», окрім Ірини, працює ще троє людей. З початком війни гостинний двір пані Ірини дав прихисток жінкам із дітьми, які рятувалися від артобстрілів та бомбардувань.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework