У Житомирській області сварка між односельцями закінчилася вогнепальним пораненням та самогубством

У Житомирській області сварка між односельцями закінчилася вогнепальним пораненням та самогубством

  Увечері 12 серпня у с. Старому Солотвині Гришковецької громади між односельцями стався конфлікт. З’ясування стосунків закінчилося вогнепальним пораненням одного та самогубством другого чоловіка. Нині у рамках досудових розслідувань триває з’ясування всіх обставин події.

  Близько 21:00 до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про постріли в приватному домоволодінні у с. Старому Солотвині. На місце події виїхали поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група райвідділу. 

  Попередньо, кількома годинами раніше між двома односельцями виник конфлікт у місцевій крамниці. Причиною стало зауваження одного з них іншому щодо неприпустимої поведінки.

  Згодом 54-річний учасник подій проїздив підводою повз подвір’я свого опонента. Між ними знову виникла словесна перепалка, у ході якої 52-річний господар обійстя пішов за будинок, звідки раптово пролунав постріл. 

  Старший з чоловіків отримав вогнепальне поранення живота. Його доставили до Бердичівської районної лікарні.

  Тим часом другий учасник події зачинився у власному будинку та вчинив самогубство за допомогою мисливської гладкоствольної рушниці.

  Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework