Житомирська прокуратура звільнила з-під варти добровольця, якого планували видати РФ

Житомирська прокуратура звільнила з-під варти добровольця, якого планували видати РФ

  Про це у Facebook повідомив адвокат Віталій Коломієць. На його думку, такому рішенню правоохоронців допомогло розголошення суспільству ситуації навколо кіборга, - інформує aspi.com.ua.

  "На подив Житомирська прокуратура мала розум і сміливість, щойно звільнили "Зеленого" з-під варти. Реально допоміг весь резонанс. Всім дуже вдячні", - написав Коломієць.

  За словами адвокатського об'єднання ОК LEGAL, звільненню допомогла активність Міністерство у справах ветеранів, Комісія з ветеранів при офісі президента, інші ветеранські організації, а також бойові побратими Чемоданова. Крім того, як повідомила в Facebook ОК LEGAL, значну лепту внесли та журналісти. "Попереду ще купа юридичної роботи, щоб скасувати цю екстрадицію, будемо інформувати", - йдеться в повідомленні ОК LEGAL.

  Справа Чемоданова стосувалася його прибуття в Україну 11 років тому. Його звинувачували у в'їзді за іншими документами. Затримання росіянина Леоніда Чемоданова, який добровільно воював із загарбниками України в "Правому секторі", відбулося в Житомирі. Його планувалося видати в РФ, де йому заочно був призначений п'ятирічний тюремний термін.

aaaaaaa 0

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework