Українські винищувачі відбили умовну атаку противника з повітря

Українські винищувачі відбили умовну атаку противника з повітря

  На Житомирщині успішно завершилося льотно-тактичне навчання з авіаційною ескадрильєю бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр». Винищувачі дали відсіч противнику, що ракетними ударами та підрозділами диверсантів атакував українські військові аеродроми.

  Командир авіаційної ескадрильї безпосередньо керував діями винищувачів як на землі, так і в повітрі, у складних метеоумовах вдень і вночі, - розповідає armyinform.com.ua

  – Головна мета – напрацювання єдиних поглядів на методику організації та впровадження нових форм і методів навчання за стандартами НАТО, – говорить керівник навчання – командувач повітряного командування «Центр» генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко. – Ми відпрацювали порядок планування способів бойових дій і тактичних прийомів виконання винищувально-авіаційного прикриття військ та багато інших питань. Можу впевнено сказати, що мета льотно-тактичного навчання досягнута.

  Винищувачі працювали з декількох аеродромів. Проведено комплексне застосування бойових можливостей авіаційних підрозділів, бойової техніки, засобів ураження, органів управління й забезпечення. У фазі динамічної зміни обстановки відпрацьовано питання бойового застосування авіаційних засобів ураження по наземних цілях на полігоні. Також бригада відпрацювала швидке виведення винищувачів з-під удару.

  Офіцери управлінської ланки планували бойові дії відповідно до реальної обстановки застосування з відбиття повітряного нападу противника та під час ведення бойових дій. Звичайно, враховано аналіз й досвід проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.

Підготувала Анастасія Олехнович

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework