У середмісті розростається колишня «Смачна зупинка»: мерія дозвіл на проведення робіт не давала

У середмісті розростається колишня «Смачна зупинка»: мерія дозвіл на проведення робіт не давала

  У центрі Житомира на майдані Перемоги почали розширювати приміщення торговельного центру, який раніше був рестораном "Som" і фастфудом "Смачна зупинка".

  В соцмережі житомиряни опублікували фото, на яких видно, що на даху будівлі вже встановили конструкції, - розповідає zhzh.com.ua.

  "Так само, як будувався цей об'єкт на початку, так само він продовжує розширюватись і зараз. Тільки в цей раз без прапору України та патріотичних лозунгів на стінах. Вже будують 2-й поверх. Спочатку скажуть, що це літній майданчик, а потім "по тихому" переоформлять в повноцінний поверх", – написав Віталій Радченко.

Фото: Facebook / Віталій Радченко
  Головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн повідомила, що відповідні роботи проводяться без погодження, складається акт порушення.

  "Складаємо акт порушення від Департаменту архітектури. Містобудівних умов не видавали. Давали запрос на ДАБІ, в них також останні дії відбувались в 2017 році – це декларація на кінець будівництва", – повідомила в соцмережі Ольга Бронштейн.

  Вона додала, що сьогодні в міській раді з приводу незаконного будівництва відбудеться нарада.

  Передісторія

  У березні 2016 року в Житомирі через реконструкцію кафе "Смачна зупинка" розгорівся скандал. Власником об'єкту є колишній депутат Житомирської міської ради Олег Малиновський.
 
  Пізніше активісти заявили, що будівництво об'єкта ведеться незаконно. Державна архітектурно-будівельна інспекція знайшла безліч порушень і зупинила будівництво кафе.

  З часу припинення будівництва Малиновські виграли кілька судів різних інстанцій, в результаті чого було доведено, що на момент припинення будівництва всі документи були в повному порядку.

  У квітні 2018 року на місці скандальної "Смачної зупинки" відкрився ресторан SOM.

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 14/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework