Скейт-парк на Новому бульварі у Житомирі планують відкрити 15 травня

Скейт-парк на Новому бульварі у Житомирі планують відкрити 15 травня

  7 травня на території скейт-парку на Новому бульварі в Житомирі, який почали будувати в 2020 році, тривають роботи з монтажу конструкцій для любителів екстремального спорту.

  Вже за тиждень майданчик планують відкрити і наразі фахівці тестуватимуть обладнання, - розповідає zhitomir.info.

  «Це вже кінцевий етап робіт. Ми розпочали ще в тому році, зараз ви вже бачите, що монтується обладнання, яке буде використовуватись. Маємо надію, що вже за тиждень ми закінчимо всі роботи пов’язані з монтажем та благоустроєм. Готові анонсувати, що 15 травня плануємо відкриття. Зараз йдуть перемовини, хочемо запросити цікавих спортсменів, які зможуть нам показати, як треба використовувати це обладнання і також вони нам скажуть наскільки воно добре», - розповідає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

  Скейт-парк на Новому бульварі побудували за кошти міського бюджету, а от купівлю конструкцій для нього профінансували спонсори.

  «Скажу так - дорого. У нас робота розділилась на два етапи. Місто за свій кошт зробило майданчик, бетонні роботи, благоустрій. Ми попрацювали дуже добре з бізнесом, який погодився допомогти. Це не одна людина, їх багато. Вони склались грошима і для міста зробили такий подарунок. Коли ми все закінчимо, ми обов'язково скажемо, хто це був. Але спочатку давайте перевіримо наскільки воно нормальне, а тоді вже будемо говорити, хто заслуговує на нагороду, а хто - ні», - сказав Олександр Черняхович.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework