В Житомирській області 17-річний юнак дерев’яною палицею побив військовослужбовця

В Житомирській області 17-річний юнак дерев’яною палицею побив військовослужбовця

  3 травня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у тяжкому стані 27-річного жителя с. Березівки. Під час перевірки з’ясувалось, що травми чоловік отримав уночі у с. Ульянівці біля місцевого будинку відпочинку. Нині за їх нанесення поліцейські затримали  17-річного юнака.

  У рамках відкритого кримінального провадження наразі встановлено, що уночі на вулиці села, неподалік місцевого клубу, між групою молоді виник конфлікт. Словесна суперечка, підсилена агресією через вживання алкоголю її учасниками, швидко перейшла у сутичку. Відтак один з місцевих парубків наніс кілька ударів дерев’яною палицею опонентові, хлопцеві з сусіднього села.

  У результаті той отримав тяжкі травми, у тому числі голови, та був госпіталізований до обласної лікарні. Згодом з’ясувалось, що потерпілий військовослужбовець, який перебуває вдома у відпустці.

  Його кривдника, 17-річного жителя с. Ульянівки, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за  ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. З місця проживання хлопця вилучено палицю, якою, ймовірно, й наносились удари.

  Тривають подальші слідчі дії. Поліцейські призначили низку експертних досліджень та готують до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework