8 років ув'язнення та 50 тис. моральної шкоди: У Житомирі чоловік запросив підлітків на дачу та зґвалтував неповнолітню

8 років ув'язнення та 50 тис. моральної шкоди: У Житомирі чоловік запросив підлітків на дачу та зґвалтував неповнолітню

  За підтримання публічного обвинувачення  ювенальним прокурором Житомирської окружної прокуратури колегією Богунського районного суду міста Житомира визнано винним 40-річного чоловіка у скоєнні тяжкого злочину – зґвалтуванні неповнолітньої (ч.3 ст. 152 КК України).

  Вироком суду особі призначено покарання у виді  позбавлення волі строком на 8 років. Також судом ухвалено рішення  про стягнення з обвинуваченого на користь потерпілої маральної шкоди на суму 50 тис. грн.

  Злочин скоїв неодноразово судимий за майнові кримінальні правопорушення 40-річний місцевий житель. Будучи у стані алкогольного сп’яніння, зустрів у місті групу підлітків – двох дівчат, 13 та 15 років і 15-річного хлопця, запросив їх у гості та привіз  у свій дачний будинок.

  Однак коли підлітки опинилися за містом, гостинність зловмисника перетворилася на насильство. Скориставшись відсутністю очевидців, обвинувачений, застосовуючи силу та вчиняючи побої (по обличчю), вчинив стосовно однієї дівчини дії сексуального характеру.

  Завдяки принциповій позиції прокурора та дослідженим доказам колегією суддів винесено справедливе покарання за скоєний тяжкий злочин.

  Також, за клопотанням прокурора, обвинуваченого триматимуть під вартою до набуття вироком законної сили.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework