На околиці Житомира виявили підприємство, яке забруднює атмосферне повітря – окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження

На околиці Житомира виявили підприємство, яке забруднює атмосферне повітря – окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження

  Житомирською окружною прокуратурою, за результатами моніторингу з відкритих джерел державних установ та інтернет-видань, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості про забруднення атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей та довкілля речовинами, за  ч.1 ст. 241 КК України.

  Установлено, що приватне підприємство, розташоване на околиці міста, неподалік від приватних будинків, тривалий час займаючись деревообробною та сушильною діяльністю, здійснює викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря за відсутності належних дозволів, чим створює небезпеку здоров’ю місцевих жителів та довкіллю.

  Під час перевірки Державною екологічною інспекцією Поліського округу, проведеної за скаргами громадян, встановлено, що підприємством спричинено довкіллю шкоди на понад 1,2 млн грн.

  Матеріали кримінального провадження для проведення досудового розслідування скеровані до Житомирського райуправління поліції.

  Житомирська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

 

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework