СБУ проводить перевірку антитерористичної та контрдиверсійної захищеності об’єктів на Житомирщині

СБУ проводить перевірку антитерористичної та контрдиверсійної захищеності об’єктів на Житомирщині

  На Житомирщині Служба безпеки України розпочала комплексну перевірку захищеності об’єктів можливих терористичних посягань. Особлива увага звертається на злагодженість дій залучених структур при охороні державного кордону та контррозвідувальному прикритті прикордонних районів регіону.

  У заходах беруть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Військової служби правопорядку, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

  Головними завданнями є перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки та ключових державних об’єктів, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури,  електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів тощо.

  Тренувальні заходи проходять в умовах максимально наближених до реальних та із дотриманням прав і свобод громадян, а також у межах чинного законодавства.

  Разом з тим, у окремих районах Житомирщини можливе тимчасове запровадження обмежувальних заходів.

  СБУ звертається до жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

  Також нагадуємо громадянам про необхідність бути пильними. Інформацію про підозрілих осіб, факти чи наміри здійснення протиправної діяльності, а також у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, необгрунтованих польотів безпілотних літальних апаратів або причетних до цього осіб, просимо повідомити за номером гарячої лінії Управління СБ України в Житомирській області (0412) 47-21-52, (096) 563-02-07 або на спецлінію Національної поліції 102.

  Аналогічну інформацію можна повідомити на електронну поштову скриньку Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

  Заздалегідь дякуємо за розуміння необхідності проведення антитерористичних тренувань.

Пресцентр СБ України в Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework