×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі запустили комунальний асфальтний завод і почали ямковий ремонт вулиць

У Житомирі запустили комунальний асфальтний завод і почали ямковий ремонт вулиць

  З 13 квітня в Житомирі запрацював комунальний асфальтний завод, котрий вироблятиме асфальт для потреб міста. Цього ж дня працівники управління автомобільних шляхів Житомирської міськради почали ямковий ремонт вулиць. Закінчити його мають до 1 травня. Першочергово в черзі на ремонт – 25 вулиць Житомира.

  Засипати ями асфальтом почали з тих вулиць, де ситуація критична, розповів Суспільному виконроб Віктор Петришин. За його словами, 13 квітня працювали дві бригади: на вулиці Київській ліквідовували великі ями, а на вулиці Жуйка та по Великій Бердичівській засипали менші за розміром ями. 

  Аби забезпечити ремонтників необхідною кількістю асфальту, в місті з 13 квітня запрацював комунальний асфальтний завод. Його керівник Анатолій Рибачок каже, що підприємство виробило 27 тонн асфальту, який пішов на облаштування доріг у Житомирі.

У Житомирі запустили комунальний асфальтний завод і почали ямковий ремонт вулиць

  "Сьогодні (13 квітня – ред.) ми перший день, як запустили завод. Основну увагу звертаємо на ліквідацію ямковості. Сьогодні випустили 27 тонн асфальту. В асфальт додається мінеральний порошок, також в бітум додають карбозолін для кращого зчеплення, зв’язуючи його з бітумом згідно ДСТУ. Нашим асфальтозмішуючим установкам вже 50 років, тож, працювати трохи важкувато", – розповідає Анатолій Рибачок.

  За словами головного інженера "Управління автомобільних шляхів" Юрія Собченка, у 2021 році на поточний ремонт вулиць виділили 20 мільйонів гривень.
 
  "Місця ямкового ремонту визначаємо згідно акту обстеження після зимового утримання доріг, де складена відповідна карта ямковості. За планом на 2021 рік, 5 вулиць пройдуть поточний ремонт і 25 – ямковий ремонт. На цей рік для поточного ремонту вулиць виділено 20 мільйонів гривень. Сподіватимемося, що в наступні роки фінансування буде збільшуватися", – каже Юрій Собченко і додає, що ямковий ремонт в Житомирі планують завершити до першого травня.
 
 

Автор: Володимир Шолдрук

Оператор: Сергій Кобилянський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework