Поліцейські повернули жінці з Коростеня дитину, яку два роки тому викрав колишній чоловік

Поліцейські повернули жінці з Коростеня дитину, яку два роки тому викрав колишній чоловік

  Після дворічної "тяганини" щасливо завершилась історія жительки Коростеня Віталії Єфіменко, в якої колишній чоловік викрав доньку.

  Нагадаємо, Віталія Єфіменко розлучилася з чоловіком 3 роки тому. Після розлучення, за рішенням суду, донька жила з нею, але колишній чоловік Володимир Єфіменко під приводом примирення приїхав до неї і викрав дитину. Потім звертався в Апеляційний і Верховний суди щодо проживання дитини з ним. Проте вони стали на бік матері. Було рішення про негайне вилучення дитини в чоловіка, але і його він не виконував.

  Наприкінці березня 2021 року суд видав ухвалу поліції на оголошення дитини в розшук.

  З власних джерел стало відомо, що Володимир Єфіменко переховував дитину у своєї сестри в Києві, - розповідає Коростень.today 

  У пресслужбі ГУ Нацполіції в Житомирській області 16 квітня підтвердили інформацію про те, що дівчинку повернули матері.

  "15 квітня коростенські поліцейські повернули 4-річну доньку матері. Дитину розшукали у м. Києві", - розповіла керівниця пресслужби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

  У травні дівчинці Олександрі виповниться 4 роки, напевно, це чи ненайкращий подарунок до дня народження як дитині, так і матері!

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework