На Житомирщині фірма із турецькими засновниками відремонтує 24 кілометри дороги за майже півмільярда гривень

На Житомирщині фірма із турецькими засновниками відремонтує 24 кілометри дороги за майже півмільярда гривень

  На Житомирщині фірма із турецькими засновниками відремонтує кілька ділянок дороги "Ставище – Брусилів – Попільня" загальною протяжністю 24 кілометри, вартість робіт складає майже півмільярда гривень, про це йдеться на сайті Prozzorro, передає "Замкова гора".

  "Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня на ділянках км 16+700 – км 36+420, км 43+500 – км 47+600, Житомирська область (45230000-8. Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)", йдеться у описі тендеру.
  
  У тендері брали участь три фірми ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл”, ТОВ “Автомагістраль-Південь” та ТОВ “Ростдорстрой”. Переможцем торгів стала ТОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” із пропозицією у 463 173 000,00 грн.

  Зазначимо, що згідно із даними сайту Youcontrol, підприємство зареєстроване у 2004 році. Фірма зареєстрована у Києві, а керівником та представниками є громадяни Туреччини.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework