У Житомирській міськраді розповіли, коли запрацює тролейбусний маршрут до мікрорайону Мальованка

У Житомирській міськраді розповіли, коли запрацює тролейбусний маршрут до мікрорайону Мальованка

  Новий тролейбусний маршрут до мікрорайону Мальованка планують запустити з 1 вересня 2021 року. На цю лінію збираються випустити нові тролейбуси. Наразі вже завершили підготовчі та організаційні роботи першого етапу проєкту.

  Про це 8 квітня під час етеру на "Українському радіо "Житомирська хвиля" розповів начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міськради Костянтин Підпокровний. За його словами, роботи хочуть завершити завчасно, аби встигнути запустити лінію до початку нового навчального року, - інформує suspilne.media. 

  "За графіком виконання робіт закріплено чітко визначені терміни – 7 місяців або ж 224 дні. Минулого тижня ми фактично завершили підготовчі та організаційні роботи першого етапу: збір всієї технічної документації, отримання дозволів, визначення технічного нагляду та порядку робіт. Зараз лише йде затримка по оплаті фінансового платежу для підрядника – близько 20 % від загальної суми. На наступний день після авансування підрядник починає працювати. Етапи проведення робіт вже узгоджені. Почнемо ми з модернізації наявної тяглової підстанції по вулиці Чуднівській. Потім йдемо по вулиці Героїв Пожежних з прокладанням внутрішніх кабелів, через які буде подаватися живлення на саму лінію. А далі – опорна частина, контактна мережа, інфраструктура. Таким чином, ми плануємо завершити роботи завчасно, щоб діти та їх батьки з 1 вересня могли користуватися новим тролейбусним маршрутом з новими тролейбусами", – говорить Костянтин Підпокровний.

Авторки: Людмила Заліщук, Олена Слободенюк

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework