Скільки грошей задекларував новий голова Житомирської районної ради?

Скільки грошей задекларував новий голова Житомирської районної ради?

  Нагадаємо, на сесії Житомирської районної ради восьмого скликання, що відбулася 1 грудня 2020 року, обрали нового голову ради. Ним став колишній голова Богунської районної ради Олександр Блощинський від партії “Пропозиція”. 

   Перед звільненням з посади голови Богунської районної ради, Олександр Блощинський подав декларацію. Відповідно він задекларував готівкові гроші на рахунках своєї дружини у розмірі 400 тисяч гривень. У оновленій декларації, поданій 31 березня, видно, що грошові активи керівника збільшилися. На рахунках дружини знаходиться 500 тисяч гривень, а в самого Олександра Блощинського – 250 тисяч гривень, - інформує subota.online.

  Також голова районної ради задекларував заробітну плату, яку отримав на посаді голови Богунської районної ради – 370 тисяч гривень, а будучи головою Житомирської районної ради, отримав 38 тисяч гривень. Заробітна плата дружини, яка працює в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях – 170 тисяч гривень. 

  У власності Олександра Блощинського з 2006 року перебуває кімната в Житомирі (20м2). Також голова задекларував земельну ділянку, яка належить його дружині. Набута земельна ділянка (2000м2) в 2016 році за 60 тисяч гривень. 

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework